There is nothing to show here!
Slider with alias e-twow business not found.

Despre Companie

E-TWOW este parte a unui concept internațional, care, prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, a realizat vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare.

Echipa este una entuziastă, realizată din profesioniști, întotdeauna pregătiți pentru noi provocări și mereu în contact cu utilizatorii vehiculelor E-TWOW.

Promovăm ineditul și inovația și le oferim clienților noștri o alternativă pe care nu și-au imaginat-o, dar care va deveni indispensabilă pentru ei.

Îmbinând experiența în domeniul mecanic și electric cu pasiunea și necesitatea creării unor soluții inovative de transport, echipa noastră a realizat cele mai bune vehicule electrice pe doua roți.

Ne bucurăm de recunoaștere internațională, primind numeroase patente care atestă unicitatea și inovativitatea vehiculelor E-TWOW.

În prezent, Centrul European de Distribuție este reprezentat de Fabrica din Romania, iar clienții noștri se bucură de sprijinul echipei E-TWOW de aici.

Vehiculele electrice beneficiază de tehnologii de ultimă oră: printre acestea se numără tehnologii precum KERS – sistem de recuperare a energiei cinetice, pilot automat, posibilitatea de limitare a vitezei, pentru a se potrivi legislației fiecărei țări, sistem de pliere unic în lume, motor pe roata din față, cu tracțiune integrală.

Consumul de energie este de doar 6.15Wh/km, are o autonomie de 45 de km și o viteză de 30 km/h.

Trotineta electrică pliabilă E-TWOW reprezintă o excelentă confirmare a muncii inginerilor noştri, a designerilor, a întregii echipe, demonstrând că ne adaptam usor la provocările acestei perioade și la dorințele clienților noștri.

Avantaje dealer

  • Brand credibil – E-TWOW este cunoscut la nivel international, avand peste 200 de dealeri, in intreaga lume. Inca de la inceput, trotineta a fost listata in retele importante de supermarketuri: Carrefour, Fnac, Omega, eMAG, Altex;
    Parteneri de succes: AC Milan, Porsche, Starbucks, Autoklass, Banca Transilvania, Maff Exclusive Tuning, Cel.ro, ARMO, Pluria, HP, evoMag, Beraria H, Maff.
  • Produse de calitate – trotineta E-TWOW a fost premiata cu medalia de aur la Salonul International de Inventii de la Geneva, pentru design si inovativitate.
  • Preturi promotionale, la nivel de producator.
  • Suport in activitatea de marketing – inclusiv magazin online la cheie.
  • Asistenta in administrarea afacerii.
  • Training specializat.
  • Asistenta  si suport tehnic.
  • Service realizat de profesionisti.

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.