Casa verde sisteme fotovoltaice la cheie

Sisteme fotovoltaice prin Casa Verde

Gentle Electric Solar îți pune la dispoziție produse de top, pentru ca sistemul fotovoltaic montat de compania noastră să îți ofere atât eficiență, cât și durabilitate.

Sistemele fotovoltaice montate de echipa Gentle Electric sunt apreciate de către clienții noștri, fiind principala sursă de energie electrică a acestora.

Îți oferim servicii dedicate pentru ca proiectul tău să fie exact așa cum ți-ai dorit!

*Contactează-ne pentru a primi informațiile de care ai nevoie.

DE CE SĂ MONTEZI UN SISTEM FOTOVOLTAIC PRIN CASA VERDE?

Independență energetică

Cu ajutorul unui sistem fotovoltaic te vei bucura de independența energetică. Astfel, înlături grija penelor de curent și reduci dependența de combustibilii fosili.

Garanția unui viitor verde

Prin montarea unui sistem fotovoltaic poți contribui la construirea unui viitor verde pentru familia ta, dar și pentru celelalte generații.

Costuri reduse

Odată instalat, un sistem fotovoltaic are costuri de operare și întreținere scăzute în comparație cu sursele tradiționale de energie.

DE CE SĂ ALEGI „GENTLE ELECTRIC SOLAR” DREPT INSTALATOR?

CONSULTANȚĂ

Îți oferim servicii specializate, echipa noastră fiind tot timpul la dispoziția ta, pentru a te informa și pentru a-ți oferi cele mai bune sfaturi cu privire la sistemul tău fotovoltaic. Astfel, facilităm întregul proces de montare și instalare a sistemului tău fotovoltaic.

PROIECTARE

Echipa Gentle Electric oferă servicii de proiectare. Datorită acestora, luăm cele mai bune decizii pentru montarea și instalarea unui sistem fotovoltaic eficient din punct de vedere energetic.

Dosar de prosumator

Calitatea de prosumator face parte din procesul montării unui sistem fotovoltaic. Echipa noastră se ocupă de întocmirea documentației necesare pentru ca tu să obții dosarul de prosumator în cel mai scurt timp.

TESTIMONIALE CLIENȚI

„Am ales Gentle Electric pentru instalarea sistemului meu fotovoltaic. Pot să spun cu toată sinceritatea că a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în ceea ce privește casa mea.”

Eduard Filip

„Super mulțumit, calitate, preț, profesionalism, a meritat pe deplin investiția”

Emil Dunăreanu

„Am avut parte de o colaborare foarte bună cu echipa Gentle Electric. Sistemul fotovoltaic a fost montat și pus în funcțiune rapid, iar acum ne bucurăm de investiție!”

Ionuț Popescu

„Recomand cu încredere, produse de calitate foarte, foarte bună! Seriozitate și rapiditate maximă.”

Cristina Gogolan