Misiunea Gentle Electric este să ofere o experiență cât mai completă și mai convenabilă a mobilității urbane electrice. Relația noastră cu clienții nu se incheie atunci când ei cumpără un vehicul electric. Din contră, suntem mereu alături de clienții nostri prin intermediul unei garanții convenabile și a unui suport tehnic constant. Tehnicienii nostri au o experiență vastă în domeniul vehiculelor electrice, având parte de traininguri de specialitate realizate de producători.

[us_image image=”2669″ size=”full” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22border-radius%22%3A%2230px%22%7D%7D”]

Serviciile disponibile in service-urile Gentle Electric sunt:

  • Inspecții tehnice periodice – Aceste inspecți presupun servicii de bază de întreținere și verificarea pieselor consumabile
  • Diagnoză – Acest proces stabilește cauza unei funcționari defectuase și cea mai viabilă soluție.
  • Întreținere – Pentru o funcționare optimă, un vehicul electric are nevoie regulat de verificare și reglare șuruburi, dar și curățarea si gresarea pieselor în mișcare.
  • Reparații – Servicii complete de reparație și înlocuire piese nefuncționale.

Dispunem de un stoc permanent de piese de schimb pentru produsele pe care le producem si/sau comercializăm (trotinete electrice, biciclete electrice, scutere electrice, stații de încărcare auto). Avem puncte de service în mai multe orașe din țară si preluăm prin curier produse pentru service din orice locație din țară. În cazurile neacoperite de garanție, taxa de transport se comunică după ce trimiteți solicitarea de service.

Preluăm în service doar vehicule din gama Gentle Electric si E-TWOW.

[us_image image=”2670″ size=”full” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22border-radius%22%3A%2230px%22%7D%7D”]