Brandul „Gentle Electric” a fost creat în anul 2016, în urma implementării unui proiect cu finanțare europeană, cu o valoare a investiției de aproximativ 6 milioane de euro.Proiectul a vizat atât cercetarea și producerea vehiculelor electrice pe două roți (trotinete electrice, biciclete electrice, scutere electrice, scaune pentru persoane cu dizabilități), cât și construirea infrastructurii necesare producerii acestora.Gentle Electric și-a construit notorietatea la nivel global datorită calității și fiabilității produselor.

La construirea unui renume au contribuit și numeroasele colaborări cu branduri bine cunoscute din industria mobilității electrice. Produsul „vedetă” al brandului Gentle Electric, ce a fost conceput la începutul activității noastre și lansat pe piață în anul 2018, a fost chiar bicicleta electrică „Fat Bike”, având un soft produs de către echipa noastră de IT-iști. Produsele noastre au ca scop creșterea gradului de conștientizare, în ceea ce privește sustenabilitatea. Serviciile pe care le oferim sunt eficiente pentru clienții noștri, întrucât avem o echipă cu personal specializat în energia solară și mobilitatea electrică.

Gentle Electric este alături de persoanele care luptă pentru construirea unui viitor sustenabil încă din anul 2017

Pentru că ne aflăm într-o continuă tranziție către sustenabilitate și responsabilitate ecologică, ne ridicăm în fruntea mișcării și oferim soluții inovatoare pentru energie și mobilitate.

Cu o viziune îndrăzneață și angajamentul nostru profund față de protejarea mediului înconjurător, suntem mai mult decât o companie – suntem arhitecții unui viitor verde și durabil.

Ne-am angajat să transformăm modul în care oamenii produc și consumă energie, încurajând utilizarea surselor regenerabile și eliminând dependența de combustibili fosili. În același timp, promovăm o mobilitate mai curată și mai eficientă, prin intermediul vehiculelor electrice și a stațiilor de încărcare auto.

Din 2017 luptăm pentru un viitor sustenabil

Vehicule electrice: Redefinirea mobilității

Angajamentul nostru pentru un viitor sustenabil

În era preocupărilor tot mai crescute privind mediul înconjurător și sustenabilitatea, mobilitatea electrică reprezintă un pilon esențial în tranziția către un viitor mai curat și mai durabil.

Tocmai de aceea, anul 2017 a reprezentat un prim capitol din povestea noastră: comercializarea de vehicule electrice, având misiunea de a le integra în viața de zi cu zi a oamenilor. De la trotinete electrice pentru copii și adulți, până la scutere electrice și biciclete electrice concepute pentru a combina performanța excelentă cu impactul minim asupra mediului, oferim soluții inovatoare și durabile în domeniul transportului electric.

Cu o echipă de specialiști dedicați și o gamă variată de produse și servicii, ne dedicăm activitatea modelării viitorului mobilității.

Energia solară: sursa curată și durabilă de energie pentru viitor

Activitatea noastră, încă din 2020, se concentrează și pe energia solară. Tranziția către surse de energie mai curate și sustenabile reprezintă un mare interes pentru compania noastră. Sistemele fotovoltaice reprezintă inima misiunii noastre în energia solară.

Ne străduim să aducem cele mai avansate și eficiente tehnologii solare pe piață, pentru a oferi soluții personalizate și eficiente pentru clienții noștri. De la sisteme fotovoltaice rezidențiale, la proiecte comerciale și industriale, suntem pregătiți să abordăm orice provocare și să oferim soluții care să satisfacă cele mai exigente cerințe.

Cu o echipă de specialiști și o gamă variată de produse și servicii, suntem dedicați să transformăm lumina soarelui într-o sursă de energie viabilă și accesibilă pentru toți clienții noștri. Suntem conștienți de faptul că fiecare persoană are nevoi și cerințe individuale atunci când vine vorba de alegerea unui sistem fotovoltaic, astfel că avem în echipă specialiști în energia solară ce oferă consultanță personalizată și ajută clienții să facă cea mai bună decizie.

Ne asigurăm că fiecare proiect este adaptat nevoilor și obiectivelor individuale ale clienților noștri, pentru a le oferi cea mai bună experiență și rezultate optime.

Un viitor luminos și durabil cu Gentle Electric

Stații de încărcare auto, infrastructură pentru viitor

Infrastructură sustenabilă pentru mobilitatea electrică

Pentru că ne dorim ca fiecare client să găsească soluții complete, fără mari eforturi, oferim stații de încărcare auto pentru uz industrial și rezidențial.

Vehiculele electrice devin tot mai populare, iar infrastructura destinată încărcării acestora este esențială. Compania noastră se angajează în construirea unei rețele extinse de stații de încărcare auto, pentru a facilita tranziția către mobilitatea electrică. Oferim o varietate de opțiuni de încărcare, inclusiv stații de încărcare rapidă DC, stații de încărcare AC și puncte de încărcare la domiciliu sau la locul de muncă, pentru a răspunde nevoilor diversificate ale clienților noștri.

Fie că stațiile sunt achiziționate pentru locuințe, pentru industria ospitalieră sau pentru puncte de lucru, modelele disponibile pe website-ul nostru răspund tuturor nevoilor clienților. Pentru acestea sunt folosite doar tehnologii de ultimă generație, pentru a oferi o experiență de încărcare eficientă, rapidă și fiabilă. Stațiile noastre de încărcare sunt echipate cu tehnologii avansate de monitorizare și control, pentru a asigura o distribuție optimă a energiei și pentru a preveni supraîncărcarea sau alte probleme.

Cu o rețea extinsă de stații de încărcare, o abordare integrată și servicii de înaltă calitate, suntem pregătiți să fim partenerul dumneavoastră de încredere în călătoria către un viitor mai curat și mai sustenabil.

Partenerii noştri

Valorile noastre

SUSTENABILITATE

Luptăm pentru protejarea mediului înconjurător și utilizarea resurselor naturale în mod responsabil pentru a contribui la un viitor sustenabil.

INOVAȚIE

Contribuim la dezvoltarea tehnologică în domeniul energiei solare și al mobilității electrice, aducând soluții noi și eficiente pentru clienții noștri.

CALITATE

Ne concentrăm pe oferirea unor produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Ne asigurăm că acestea respectă în totalitate cerințele clienților noștri.

Ce spun clienţii noştri

„Recomand cu încredere, produse de calitate foarte, foarte bună! Seriozitate și rapiditate maximă.”

– Cristina Gogolan

„Am avut parte de o colaborare foarte bună cu echipa Gentle Electric. Sistemul fotovoltaic a fost montat și pus în funcțiune rapid, iar acum ne bucurăm de investiție!”

– Ionuț Popescu

„Super mulțumit, calitate, preț, profesionalism, a meritat pe deplin investiția”

– Emil Dunăreanu

Ești în căutarea unui instalator autorizat ANRE pentru sistemul tău fotovoltaic sau îți dorești mai multe detalii referitoare la produsele și serviciile noaste?
Ia legătura cu echipa noastră.

Urmărește-ne în social media.

Instagram
TikTok
LinkedIn
+40 (756) 021 278
+40 (742) 074 700
Str. Aviatorilor nr. 48, Parc Industrial Craiova, Dolj, România