Pentru a achita produsele comandate pe www.gentleelectric.ro ai la dispoziție mai multe opțiuni:

  • Plata numerar sau ramburs;
  • Plata online cu Card bancar VISA sau Mastercard – Vezi detalii;
  • Ordin de plată;
  • Plata prin CREDIT (plata cu credit de consum în rate lunare).

PLATA NUMERAR/RAMBURS

Plata se face în lei, integral, la livrare, către agentul de curierat care efectuează livrarea.

PLATA ONLINE CU CARDUL

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2).

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții 

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.gentleelectric.ro folosește platforma EuPlătesc.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie introduse datele necesare autorizării tranzacției în platorma de plăți EuPlatesc.
În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul platformei de plată EuPlătesc. www.gentleelectric.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

PLATA PRIN ITRANSFER

Poți utiliza aplicația de internet banking a băncii tale pentru a efectua plata, exact în cazul unui transfer bancar obișnuit. Practic, după autentificarea în sistemul de internet banking se va afișa un ordin de plată precompletat cu toate datele tranzacției.

Prin semnarea electronică a ordinului de plată și aprobarea plătii, tranzacția fi finalizată cu succes. Plata se efectuează instant, în condiții de siguranță maximă, utilizând sistemul de internet banking cu care ești deja familiarizat.

În acest moment, poți folosi iTransfer pentru plăti online efectuate prin intermediul soluțiilor de internet banking furnizate de Banca Transilvania.

PLATA PRIN ORDIN DE PLATĂ

Plata prin Ordin de plata se face doar în baza facturii proforme emise de Gentle Electric, în urma confirmării comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plătii proformei emise. În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului, trebuie prezentată ștampila firmei sau o împuternicire semnată.

PLATA PRIN UTRUST (CRIPTOMONEDE)

În criptomonede, prin sistemul de plată Utrust. Pentru a efectua plata se urmează pașii și instrucțiunile sistemului Utrust: https://support.utrust.com/en/articles/4388047-how-to-pay
În situația în care plata în criptomonede nu poate fi procesată, Utrust va restitui prețul achitat în cripromonede, indiferent de motivul pentru care plata nu poate fi procesată. Costurile de procesare ale transferului rămân însă în sarcina dumneavoastră.

Gentle Electric Solar SRL nu își asumă nicio răspundere cu privire la efectuarea plății în criptomonede. Relația contractuală aferentă acestui tip de plată se stabilește direct între dumneavoastră și furnizorul sistemului de plăți Utrust. Așadar vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile sistemului Utrust înainte să efectuați plata.

Pentru mai multe informații în legătură cu politica de confidențialitate a procesatorului Utrust, vă rugăm să accesați următoarea adresă: https://utrust.com/privacy-policy/
Gentle Electric Solar nu își asumă nicio răspundere pentru procesarea eronată a plății în niciuna dintre modalitățile de plată prezentate mai sus. Totodată, nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul sau prin criptomonede.