Despre noi

Achiziția unui vehicul electric pe 2 roți va schimba complet modul în care vă deplasați în oraș. Achiziția este însă doar primul pas în această călătorie. Orice vehicul are nevoie de întreținere și reparații ocazionale. Există puțini profesioniști care să cunoască acest domeniu mai bine decât tehnicienii nostri. Datorită experienței acumulate de-a lungul anilor, service-ul E-TWOW s-a transformat acum într-un service multibrand cu o gamă variată de servicii și un stoc generos de piese de brand.

Tehnicienii Urban Mobility Service sunt specializați în vehicule electrice pe 2 roți precum trotinete, biciclete și scutere electrice. Iubim vehiculele electrice și ne dorim să ne punem amprenta în dezvoltarea acestei piețe în România.

[vc_single_image image=”19350″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1651474845318{border-radius: 25px !important;}”]

Tarife

Gresare, schimb cauciuc față, roată spate

de la 40 lei + TVA

Constatare + manopera

de la 20 lei + TVA

Strâns șuruburi

de la 20 lei + TVA

Schimb rulmenți

de la 60 lei + TVA

Nota! Prețurile afișate sunt de referință și pot suferi modificări. Pentru cotația exactă vă rugăm folosiți metodele de contact de mai jos.

[vc_single_image image=”19354″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1651474900426{border-radius: 25px !important;}”]

Servicii

Va punem la dispoziție o gamă variată de servicii pentru întreținerea și reparația vehiculelor electrice pe 2 roți.

  • Inspecții tehnice periodice – Aceste servicii sunt esențiale pentru întreținerea unui vehicul pe 2 roți. Se verifică elementele în mișcare și piesele consumabile.
  • Diagnoză – Acesta este procesul prin care se determină cauza unei defecțiuni și procesul de reparație.
  • Întreținere – Acest proces trebuie efectuat periodic și constă în verificarea și reglarea șuruburilor și gresarea pieselor în mișcare.
  • Reparații mecanice – Reparații sau înlocuire piese defecte
  • Reparații electrice – Reparații sau înlocuire componente electrice defecte
  • Vulcanizare – Lipire sau înlocuire anvelope defecte

Testimoniale

iulian chifor
23. Septembrie, 2022.
Misto oamenii Misto si bicicleta cu asistență electrică. Pacat ca este one size only. Prețul este mai mare decat pe site. Deci nu e 4.700, e 4.900.
اخبار العالم
17. Septembrie, 2022.
Bon appétit
Sarah Gabriela
4. Iunie, 2022.
Personalul este foarte amabil și calificat ,putând oferii informații cu lux de amănunte. Magazinul este bine organizat ,având expuse toate produsele. De aici îți poți achiziționa trotinete, scutere și diverse accesorii pentru acestea de calitate maxima pe care le poți testa. O mica problema ar fi totuși cu locul de parcare.
Silviu Drugan
4. Iunie, 2022.
Este un magazin mic si cochet. Personalul este foarte calificat si amabil, iti poate raspunde la orice intrebare cu lux de amanunte.Daca ai indoieli sau nu stii ce alegere sa faci in domeniu, acesta este magazinul perfect pt a achizitiona o trotineta electrica sau un scuter. Este mare problema cu parcarea, iar daca nu esti atent poti trece de magazin si nu ai unde sa mai intorci. Cu siguranta nu vei pleca de aici dezamagit. Multa bafta!
remus laurentiu
24. Iulie, 2021.
Nu am acte să-mi iau o trotinetă în rate, doar am cumpărat două piese pentru cea veche de 11000 de km parcurși...
popa ionut
17. Iunie, 2021.
Super multumit de interactiunea cu doamna sau domnisoara de acolo. Am prins oferta buna si am primit si un cadou.

Contact

Pentru a economisi timpul nostru și al dumneavoastră vă rugăm să ne contactați înainte să veniți la service. Astfel puteți verifica disponibilitatea pieselor de schimb și vă puteți programa vizita la service într-un interval orar potrivit.

Adresa: Str. Maltopol nr.19, sector 1, București

Telefon:  0755 865 865

Email: service@e-twow.com

Program: L-V – 09:00 – 17:00 / S-D – Închis

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.